Routebeschrijving PDF

De Stichting Examenkamer is gevestigd op Deventerstraat 35, 7311 LT te Apeldoorn.

Eigen vervoer en parkeren Het kantoor van Timmer-Aalten waar de Examenkamer gevestigd is, is gelegen in het centrum van Apeldoorn. Parkeren is mogelijk in de parkeergarage onder het stadhuis (Deventerstraat 22). Het kantoor ligt op ongeveer 200 meter van de parkeergarage aan de andere zijde van de straat, (Deventerstraat 35).

Openbaar vervoer: Aankomende met de trein op het centraal station van Apeldoorn kan gekozen worden voor hetzij een wandeling van 1.200 meter, dan wel voor de bus die stopt bij het stadhuis (ongeveer 1 km. bij het station vandaan).

De te lopen route: Vanaf de voorzijde van het station neemt u de tegenover liggende straat (stationsstraat). Dit is een rechte weg die u naar het stadhuis van Apeldoorn leidt dat op 1 km van het station ligt aan de linkerzijde. Op de tegenoverliggende hoek ziet u de winkel van kruisvereniging Zorgsaam (hoek Deventerstraat). Aan de zijde van Zorgsaam vervolgt u de Deventerstraat en na 200 meter (na pension Sonnevanck) ziet u op huisnummer 35 het kantoor Timmer Aalten. In dit kantoor gebouw is de Stichting Examenkamer gevestigd.

locatie